Hur Avslutar Man En Relation

9.9 Omdömen (1402)
9.7 Omdömen (2419)
9.5 Omdömen (1290)
9.3 Omdömen (982)
9.1 Omdömen (1455)
9.1 Omdömen (2114)

Så hanterar du det jobbiga avslutet

Ett jobbigt avslut på en dejt kan vara svårt att hantera. Det första du behöver göra är att ta en stund och fundera över vad som har hänt. Ta reda på om det finns något som du kanske inte har tänkt på när det gäller personen du träffade.

Prata sedan med dem om ditt möte och eventuella misstag som blev gjorda, så att ni båda kan komma överens om vad som hände och vad ni ska göra i framtiden. Om det inte löser problemet, antingen be erkännande från den andra personen eller acceptera situationen för vad den är: ett misslyckat datum som inte fungerade ut.

Fem steg för att komma över en relation

  • Ta tid för att behandla dina känslor: Du måste ha tillräckligt med tid och rum för att bearbeta de känslor som du upplevde i din föregående relation. Om du inte gör det kan det leda till att du laddar över dessa känslor på nya potentiella partners.
  • Lär dig av dina misstag: Genom att analysera din tidigare relation, om vilka misstag som blev begångna och vad som var bra, så hjälper dig detta att undvika samma misstag i framtiden och göra rätt val istället.
  • Var öppen för nya möjligheter: Fokusera på nuet och sluta leta efter likheterna mellan din nuvarande partner och den ex-partnern du hade innan – se istället på alla nya möjligheter som kan dyka upp under tiden som du dejtar.

Tänk på detta när du tar farväl

När du tar farväl från din dejt är det viktigt att ta sig tid att lämna ett fint intryck. Det kan vara en idé att ge din dejt en omfamning, ett kramkort eller skriva några ord som säger hur mycket du har uppskattat tiden tillsammans. Slutligen, glöm inte att säga hejdå med ett leende!

50PlusMatch

50PlusMatch är ett bekvämt och användarvänligt sätt att träffa nya dejtingappar människor, oavsett om du letar efter en seriös relation eller inte. För de som faktiskt tar steget in i ett seriöst förhållande, kommer dock frågan upp – hur ska man avsluta det?

En viktig del av att avsluta en relation är att ta itu med den emotionella biten. Om det finns negativa känslor som rör din partner så kan det vara lite svårare. Det är bra att prata om dina känslor och göra klart för din partner varför du vill bryta upp.

OurTime

VårTid är ett bra alternativ för personer som söker efter en seriös relation. De har många funktioner och verktyg som hjälper dig att hitta rätt person. Det är lätt att använda och innehåller ett brett utbud av profiler som du kan välja mellan.

Det finns också en live-chatfunktion, vilket gör det lättare att kommunicera med andra medlemmar. Nackdelen är dock att det inte finns något bra stöd för hur man ska avsluta en relation när den tar slut. Om du letar efter en dejtingsajt som hjälper dig att avsluta din relation på ett vettigt sätt, borde du leta vidare.

C-Date

C-Date är ett enkelt sätt att hitta och träffa nya människor. Det har ett användarvänligt gränssnitt som gör det lätt att få kontakt med andra singlar. Något som jag speciellt uppskattar är att det ger dig ett bra verktyg för att avsluta en relation på rätt sätt.

Man kan stegvis ta ett beslut om hur man vill göra, och man kan alltid välja bort någon som inte ligger helt riktigt till. Detta gör C-Date till ett utmärkt verktyg för de som letar efter kortare relationer, då det ger möjligheten att diskret avsluta dem.

Vad är det viktigaste du lärt dig av dina tidigare relationer?

Det viktigaste jag har lärt mig av mina tidigare relationer är att det är viktigt att prata om ens känslor och behov när man avslutar en relation, oavsett om det gäller ett kort eller långvarigt förhållande. Att ha en öppen, direkt dialog kan hjälpa båda parter att komma över uppbrottet på ett mer positivt sätt och undvika onödig smärta.

När vet man att det är dags att avsluta en relation?

Enkelt: När du har upptäckt att det inte är någon riktig kärlek mellan er. Om du börjar inse att din partner inte möter dina behov eller om det finns alltför många problem som du inte kan lösa tillsammans, så är det nog bäst att avsluta relationen.